Uitslagen

 Kempische Oriëntatielopers VZW - Maatschappelijke zetel: Kruisblokken 20 2491 Olmen - 0435.038.565 - RPR Antwerpen, afdeling Turnhout - www.kempen-ol.be - info@kempen-ol.be


Kempische Oriëntatielopers vzw

De uitslagen van de meeste Belgische wedstrijden vind je op een externe website, de webiste van de maker van het programma om de wedstrijden te beheren. Uitslagen van de KOL-wedstrijden kun je ook vinden via een link op de kalenderpagina.


Je kan niet alleen de uitslag zien van de wedstrijden, maar er is ook telkens een functie om de tussentijden (tijd tussen twee controles) te bekijken. We spreken hier over de spliittijden.


De uitslag op de externe website biedt nog enkele mogelijkheden, eerst kom je op een lijst met wedstrijden; kies daar de juiste wedstrijd.In die lijst zie je alle wedstrijden die op de site zijn opgenomen. Je ziet de naam van de wedstrijd, de datum, de plaats, de organiserende club en het aantal deelnemers. In de laatste twee kolommen zie je twee afbeeldingen

hiermee ga je naar de splittijden

info over de wedstrijd, meestal een mailadres van de contactpersoon.

Klik op een wedstrijd om naar de uitslag van die wedstrijd te gaan

Dit is hoe een uitslag van een regionale wedstrijd eruitziet. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën op dezelfde omloop. Er is wel een apart klassement voor dames en heren. Je ziet de naam, de nationaliteit, de leeftijdscategorie, de club, de looptijd en de gemiddelde kilometertijd (afstand is in vogelvlucht) voor de wedstrijd. Maar je kan nog meer doen met de uitslagen. Klik op een naam en je krijgt (standaard instelling) alle resultaten van het laatste jaar, tenminste van de wedstrijden die met de Helga software werken.

Dit is het resultaat van de opvraging, de naam heb ik bedekt.

Je kan nog meer. De uitslagen zijn op de helga-site beschikbaar vanaf 2010. In de linkerbovenhoek kan je, door op het pijltje te klikken, een jaar kiezen waarvan je de uitslagen wil zien.

Nog één extraatje in het resultatenscherm van de wedstrijd, klik op een clubnaam en alle lopers van die club worden geselecteerd. Klik nog een op die clubnaam en je ziet alleen de lopers van die club.

In het startscherm kun je ook nog enkele opzoekingen doen

Hier kan je kiezen, ofwel hoeveel wedstrijden je wil zien, ofwel kan je een jaar kiezen

Je kunt ook een land selecteren waarvan je de uitslagen wil zien. Meteen zie je ook in welke landen Helga gebruikt wordt.

Je kan ook op zoek gaan naar een bepaalde persoon. Je begint met het intikken van de naam en de selectie past zich aan. Er wordt wel gezocht op voornaam + familienaam (voornaam eerst)

Een laatste opzoekmogelijkheid, je kan ook opzoeken per club.