nieuws

 Kempische Oriëntatielopers VZW - Maatschappelijke zetel: Kruisblokken 20 2491 Olmen - 0435.038.565 - RPR Antwerpen, afdeling Turnhout - www.kempen-ol.be - info@kempen-ol.be


Kempische Oriëntatielopers vzw



Beste clubleden,


 


2016 loopt stilaan ten einde, dus stilaan tijd om aan de hernieuwing van het club lidmaatschap te denken :

LIDGELD 2017


 


Zoals beslist op de algemene vergadering van 2016 blijft het lidgeld voor 2017  ongewijzigd.


Nieuw is dat kinderen, geboren tussen 2009 en 2017, slechts 5 € lidgeld betalen, ongeacht het hoeveelste lid ze zijn van de familie. Dit maakt dat ze ook verzekerd zijn tijdens de KINDER – O !


Aarzel dus niet en sluit de allerjongsten ook aan.


Eerste lid van de familie                    : 20 €


Tweede familielid                              : 15 €


Derde familielid                                 : 10 €


Vierde, vijfde familielid enz…          : 5 €   


Kinderen geboren 2009-2017            : 5 €


Gelieve op het  overschrijvingsformulier duidelijk te vermelden voor wie er lidgeld wordt betaald (naam of VVO-Nr ). Om administratieve en boekhoudkundige redenen vraag ik de betalingen uit te voeren voor 31 Dec 2016. !! We rekenen op jullie begrip en medewerking.


Wat houdt het KOL-LIDMAATSCHAP in ?


-          De club, het bestuur en zijn leden zijn verzekerd voor het aspect burgerlijke aansprakelijkheid en voor gerechtelijke bijstand.


-          De bestuursleden zijn bestuurlijk aansprakelijk verzekerd.


-          De club verzekerd GRATIS alle toevallige helpers die niet aangesloten zijn


-          Alle leden zijn verzekerd voor het medisch aspect. Alle letsels opgelopen tijdens wedstrijden die op de VVO kalender en / of internationale kalender vermeld staan komen in aanmerking


-          D/H -10 tot en met 18 jaar nemen gratis deel aan alle nationale wedstrijden


-          Alle leden kunnen gratis deelnemen aan het BK aflossing


-          De club zorgt voor de inschrijven op nationaal en internationaal vlak en tevens voor de voorafbetalingen van deze wedstrijden


-          Clubleden kunnen ecards aankopen aan sterk gereduceerde prijzen  (30 € ipv 54 €)


-          Duimkompassen , OL kledij en Sportidents  zijn eveneens verkrijgbaar aan sterk gereduceerde prijzen


-          Alle leden ontvangen maandelijks een clubblad met informatie over alle aspecten van onze sport.


-          Iedere maand trachten we een training te organiseren voorde jeugd ( behalve juli en augustus). Deelname is gratis.


-          De KOL website biedt eveneens een uitgebreid gamma aan informatie


-          Er is een financiële tussenkomst voorzien voor de senioren en junioren voor de deelname de WOC, WC’s, JWOC, EYOC, ISF. Ook de masters kunnen op een bijdrage rekenen indien ze een A finale behalen.


-          De laureaten van de nationale kampioenschappen en de nationale regelmatigheid ontvangen jaarlijks een waardevol aandenken.


LIDGELD 2017


Het lidgeld voor 2017 blijft ongewijzigd :


Eerste lid van de familie                    : 20 €


Tweede lid                               : 15 €


Derde lid                                 : 10 €


Vierde, vijfde enz…..                :   5 €


Kinderen geboren 2009 – 2017 :   5 €


 


BE85 8600 0916 8906


KOL VZW


Walnootstraat, 6


3945 Oostham


 

AANGIFTE ONGEVALLEN “ LICHAMELIJKE SCHADE”


Tijdens KOL- wedstrijden zijn deze formulieren steeds ter beschikking. Er bevinden zich een paar exemplaren in de PC draagtas en het is digitaal beschikbaar op de wedstrijd PC van KOL onder de rubriek KOL – documenten. Tijdens wedstrijden , georganiseerd door andere clubs kan men steeds te recht bij de inschrijvingstafel. De documenten kunnen ook via VVO aangevraagd worden ( Voorbeeld: kwetsuur opgelopen tijdens wedstrijd , georganiseerd door een FRSO – club). Neem zo snel mogelijk na de feiten contact op met het VVO secretariaat. Volg hun richtlijnen op.


AANDACHT ! De meeste ziekteverzekeringen betalen het lidgeld van een sportclub geheel of gedeeltelijk terug ! Raadpleeg uw ziekteverzekering !


Sportieve groeten


Luc Heuninckx


Voorzitter


 


KOL wordt 40 in 2017 !


Beste KOL-lid,


In 2017 bestaat onze club 40 jaar ! Dat kunnen we natuurlijk niet ongemerkt laten voorbijgaan. Daarom deze oproep aan jullie allemaal :

1- We zoeken helpers(m/v) om naar aanleiding van deze verjaardag iets te organiseren. Wil je helpen, of heb je zelf al concrete ideeën of plannen ? Welkom !

2- Een vraag vooral naar de "pioniers" uit de jaren '70-80 van vorige eeuw : wie heeft er nog "historische" of merkwaardige items uit die tijd ? We denken aan kledij, kaarten, drukmateriaal, foto's, enz... ?

3- Wie bezorgt ons verhalen, anekdotes, markante voorvallen of "wist-je-dat-jes" uit de rijke KOL-historie, die we geschreven of mondeling (= op film) kunnen gebruiken ?

4- Iets concreter dan onze vraag in punt 1 : wie wil helpen bij een tentoonstelling, collage, film,... waarin we het KOL-verleden kunnen evoceren ?

Al wie zich aangesproken voelt (hopelijk héél velen !!) : meld je onverwijld bij Simonne !!!


E-mail adres en telefoonnummer  Silvi.simonne    0497 228216


Je kan jouw ideeën ook versturen via het contactformulier op deze site



Escape room


Ik ben trots te kunnen aankondingen dat ik (samen met enkele anderen) een fantastisch leuk spel gemaakt heb! Een spel waarvoor ik jullie allemaal uitnodig om het eens te ervaren.  Het zijn eigenlijk 2 versies van hetzelfde spel: 2 Escape Rooms in Wilsele Putkapel (Nabij Leuven)


Voor zij die niet weten wat een Escape Room is: Je wordt met een groep van 4 tot max 6 personen opgesloten in een kamer en je doel is om er binnen de 60 minuten weer uit te ontsnappen. Dit doe je door allerlei raadsels, puzzels enz op te lossen, codes te kraken, out of the box te denken en samen te werken met je teamgenoten.


Ikzelf vind het geweldig leuk. En ik ben niet alleen. Het is een uniek concept voor een alternatieve activiteit voor kleine groepen van 4-6 personen. Teambuilding, uitje met vrienden of familie, vrijgezellen,... het kan allemaal. Het enige nadeel is dat je elke kamer maar 1 keer kan spelen, ...

En geen paniek,  je hoeft zeker geen spelletjes-freak te zijn zoals ik om het graag te doen.



Neem zeker eens een kijkje op de website van Locked. http://locked-leuven.be/.



Ikzelf heb samen met mijn goede vriend Rob de kamers bedacht (www.spelontwerp.be) en wij zijn een samenwerking aangegaan met Jeroen en Mike (locked-leuven.be). Jeroen en Mike zijn twee jonge ondernemers die de kamers hebben laten bouwen en deze gaan uitbaten en jullie gastheren van dienst zullen zijn.


Heb jij zin om dit spel eens te spelen? Zoek enkele vrienden bij elkaar en maak een reservatie op de website (http://locked-leuven.be/). Je kan me een plezier doen als je laat me weten als je geboekt hebt. Dan weet ik dat je in de buurt van Leuven bent. Als het voor Sara en mezelf uitkomt, kan het meteen een gelegendheid zijn om nog eens af te spreken! Of wie weet... als ik tijd heb, kom ik af tot in Wilsele en kijk ik mee vanuit de controle-kamer naar jullie avonturen. Ik ben heel benieuwd naar jullie beleving en verhalen achteraf.


Veel speelplezier!


Bruno


PS: als je nog nooit een escape room gespeeld hebt, raad ik aan om met de bierkamer te beginnen.


PPS: Voor de facebook-lovers... indien je wil mag je natuurlijk altijd de site liken. https://www.facebook.com/lockedescaperoomleuven/


PPPS: Zoals je op spelontwerp.be kan lezen ben ik nu dus spelbedenker in bijberoep. Voor extra informatie of interessante spelprospecten kan je me dus ook bereiken op bruno@spelontwerp.be. De idëeen en raadseltjes van deze kamer zijn binnen België exclusief toegewezen aan Locked... maar de bodem is nog niet zichtbaar in ons vat vol inspiratie.


                                                         -------------------------------------------------------------------------------------


Nieuwe website


Het is geen aprilgrap, maar dit is de vernieuwde website van K.O.L. De techniek gaat vooruit en daarom was een aanpassing nodig, onder andere om de gegevens ook op smartphone te kunnen bekijken. Mocht één en ander niet goed werken dan graag een seintje via het contactformulier.