stage Bütgenbach


Kempische Oriëntatielopers vzw


Clubstage Bütgenbach


De voorbereidingen zijn volop bezig om in 2017 met een zo groot mogelijke groep clubleden op een weekend stage te gaan in het zuidelijke landsgedeelte, gecombineerd met een nationale wedstrijd.


Zoals de plannen nu op tafel liggen is het de bedoeling om erop uit te trekken in het weekend van 25 tot 27 augustus. Aankomst op vrijdagavond, met avondmaal en gezamenlijk vertrek op zondagmorgen naar het interclubkampioenschap in de Oostkantons, om de meest gewonnen titel in de Belgische oriëntatiesportgeschiedenis weer eens op onze naam te schrijven.


Het is op dit moment enkel nog even wachten op de bevestiging van de organiserende club dat het Belgisch kampioenschap interclub inderdaad op zondag 27 augustus doorgaat op de kaart nabij Sankt Vith. Deze bevestiging zou er de komende dagen moeten komen.


In tussentijd heeft de club al een optie genomen op een verblijf in het Worriken centrum in Bütgenbach, op een kleine 20 km van de normaal voorziene kaart. We zouden gaan verblijven in verschillende naast elkaar liggende grote bungalows met een dertigtal slaapplaatsen per bungalow, verdeeld in kamers van verschillende grootte. We hebben voorlopig voldoende bungalows in optie genomen, maar om  een beter idee te hebben hoe veel mensen geïnteresseerd zijn om mee te gaan, vragen we om door te geven of er hiervoor interesse is. Graag een mailtje naar mij indien jullie eraan denken om mee te gaan. Nu aangeven dat je eventueel mee gaat is nog GEEN reservering of bevestiging, je bent later nog steeds vrij om te beslissen.


Wat zijn de goede redenen om wel mee te gaan :

- Een gezellig samenzijn met de club.

- Een heel democratische prijs. De prijs is voorlopig vastgelegd op maximaal 30 euro per volwassen lid, vol pension, inclusief training en wedstrijd op zondag. Leden tot en met 18 jaar zijn gratis. Niet leden (echtgeno(o)t(e), …) zullen ergens rond de 80-100 euro moeten betalen, en als ze dus slim zijn, worden ze gewoon lid ;-).

- Een training georganiseerd op een kaart in de buurt (Het Worriken centrum ligt op een kaart van OLVE, maar we bekijken ook opties iets verderop, met meer mogelijkheden).

- Een korte verplaatsing naar de wedstrijd op zondag, in het weekend met de grote prijs F1 in Francorchamps, en met vanuit Vlaanderen dus grote kans op files op weg naar Sankt Vith.

- Een deelname aan een wedstrijd voor de 40 jaar KOL-kampioen.

- Warm avondmaal op vrijdag en zaterdag, ontbijt en lunchpakket op zaterdag en zondag.


Dus allemaal graag een volledig vrijblijvend mailtje “wij zijn geïnteresseerd” naar Frank Aerden indien je mee wilt genieten van deze unieke kans.